عطر یار

سحر به بوی نسیمت به مژده جان سپرم اگر امان دهد امشب فراق تا سحرم

عطر یار

سحر به بوی نسیمت به مژده جان سپرم اگر امان دهد امشب فراق تا سحرم

به بوی زلف تو دم می زنم در این شب تار
وگرنه چون سحرم بی تو یک نفس نرود...

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
آخرین نظرات

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

۲۹ خرداد۱۶:۴۷

بگذار تا ازین شب دشوار بگذریم

آنگه چه مژده‌ها که به بام سحر بریم

رود رونده سینه و سر می‌زند به سنگ

یعنی بیا که ره بگشاییم و بگذریم

لعلی چکیده از دل ما بود و یاوه گشت

خون می‌خوریم باز که بازش بپروریم

ای روشن از جمال تو آیینه‌ی خیال

بنمای رخ که در نظرت نیز بنگریم

دریاب بال خسته‌ی جویندگان که ما

در اوج آرزو به هوای تو می‌پریم

پیمان‌شکن به راه ضلالت سپرده به

ما جز طریق عهد و وفای تو نسپریم

آن روز خوش کجاست که از طالع بلند

بر هر کرانه پرتو مهرش بگستریم

بی روشنی پدید نیاید بهای در

در ظلمت زمانه که داند چه گوهریم

آن لعل را که خاتم خورشید نقش اوست

دستی به خون دل ببریم و بر‌آوریم

ماییم "سایه" کز تک این دره‌ی کبود

خورشید را به قله‌ی زرفام می‌بریم

 

هوشنگ ابتهاج

۵
سر گشته | ۲۹ خرداد ۹۲ ، ۱۶:۴۷
۰۹ خرداد۲۳:۲۰

قالیباف: تا پیشرفت نباشد عدالت یعنی توزیع فقر/ جلیلی: حضرت علی فرمود در عدالت است که پیشرفت شکل می گیرد

کمتر از سه هفته به برگزاری انتخابات یازدهم ریاست جمهوری فرصت باقی است و روزانه مواضع مختلفی از سوی کاندیداهای حاضر در صحنه منتشر می شود.

در همین راستا محمد باقر قالیباف در برنامه گفتگوی ویژه خبری حاضر شد و ضمن ارائه نقطه نظرات مختلف خود در عرصه های مختلف، در پاسخ به پرسش مجری برنامه که نظر وی را درباره دهه پیشرفت و عدالت جویا شد گفت: "به نظر من این بحث یک مقدمه ای دارد مقدمه اولش این است بنده اگر رئیس دولت شدم می خواهم تصمیم بگیرم برای پیشرفت کشور چون تا پیشرفت اتفاق نیفتد عدالت در واقع توزیع فقر است."

این جملات در حالی از سوی شهردار تهران بیان شد که نشان می دهد اولویت وی برای اداره کشور؛ نه عدالت بلکه "پیشرفت" است؛ هر چند وی به درستی اعلام می کند بدون پیشرفت؛ عدالت معنایی جز توزیع فقر ندارد و این مساله ای است که در سخنرانی اول فروردین 87 رهبر انقلاب نیز مورد اشاره ایشان قرار گرفته است. ایشان می فرمایند: "نه عدالتِ بدون پیشرفت مطلوب است، نه پیشرفتِ بدون عدالت. عدالت بدون پیشرفت یعنی برابری در عقب ماندگی، برابری در فقر؛ این را نمی خواهیم. پیشرفت بدون عدالت را هم هرگز مطالبه نمی کنیم؛ پیشرفت، همراه با عدالت." اما نکته مهم و مورد غفلت قرار گرفته این است که قالیباف بر اولویت خود بر مقوله پیشرفت نسبت به عدالت تاکید می کند و صراحتا می گوید مقدمه رسیدن به عدالت، "پیشرفت" می باشد. نکته ای که یادآور مشی عمومی دولت هاشمی رفسنجانی و در آن برهه اینگونه استدلال می شد که ابتدا کشور باید توسعه پیدا کند و بعد به سمت عدالت حرکت کرد.

در همین باره رهبر معظم انقلاب در 8 شهریور 1384 در دیدار اعضای هیئت دولت ضمن تاکید بر مقدم بودن عدالت بر دیگر ارزش ها می فرمایند: "نباید ارزش عدالت به عنوان یک ارزش درجه ى دو کم کم در مقابل ارزشهاى دیگر به فراموشى سپرده شود؛ در نظام ما این خطر وجود داشته است. ارزش هاى دیگر هم خیلى مهم است؛ مثلاً ارزش پیشرفت و توسعه، ارزش سازندگى، ارزش آزادى و مردم سالارى. مطرح کردن ارزش عدالت مطلقاً به معناى نفى اینها نیست؛ اما وقتى ما این ارزش ها را عمده مى کنیم و مسأله ى عدالت و نفى تبعیض و توجه به نیازهاى طبقات محروم در جامعه کمرنگ مى شود، خطر بزرگى است."

از طرف دیگر دکتر سعید جلیلی نیز در برنامه گفتگوی ویژه خبری حاضر شد و در پاسخ به همین سوال نکته مهم و قابل تاملی را بیان کرد. وی با اشاره به فرمایش معصوم در این باره گفت: "فرمایش حضرت علی علیه السلام هست که فی العدل سعه؛ یعنی در عدالت هست که پیشرفت شکل می گیرد، اگر بتوانیم فرصت های لازم را فراهم کنیم که همه این ظرفیت ها به موقع استفاده بشود فرصت های برابر داشته باشند حتماً به دنبال خودش پیشرفت را خواهد داشت."

در مجموع به نظر می رسد با دقت در مواضع آشکار کاندیداهای حاضر در صحنه می توان عیار گفتمانی آنها و نسبت هر یک با گفتمان انقلاب اسلامی را سنجید؛ مساله ای که بدون تردید در انتخاب رییس جمهور اصلح برای اداره کشور طی سالهای آتی اولویت اصلی خواهد بود.

منبع :رجا نیوز

۰
مجتبی مرادی | ۰۹ خرداد ۹۲ ، ۲۳:۲۰
۰۷ خرداد۱۵:۴۹

بسم الله الرحمن الرحیم

"خود داوطلبان محترم هم باید رعایت کنند. کار را با حماسه، با شور، با غیرتمندى، اما بدون چالش، بدون منافرت پیش ببرند. ظرافت کار اینجا است که ممکن است سکون و سکوت و جمود و خمودگى وجود نداشته باشد، نشاط باشد، تحرک باشد، در میدان و در عرصه گفتگو باشد - گفتگوهاى گرم و داغ - درعین‌حال نفرت‌پراکنى نباشد؛ این میشود. این یک نکته‌اى است که آقایان داوطلبان محترم خوب است که رعایت کنند."

بیانات اخیر رهبری در دانشگاه امام حسین علیه السلام

 

تخریب و شیطنت، اتهام و دروغ پردازی، بزرگ جلوه دادن اشتباهات دیگران و در مفابل کوچک جلوه دادن اشتباهات خود، گزینش قسمتی از صحبت های دیگری برای تخریب او و نادیده گرفتن باقی کلام و پس و پیش آن و به طور کلی سوء استفاده از ناآگاهی های مخاطب و مردم برای تخریب شخصیت دیگری در ذهن مردم...

این ها مسائلی هست که این روزها به وفور می توان در بین مسائل سیاسی کشور ملاحظه کرد در حالی که رهبری بزرگوارمان بارها و بارها سیاسیون را از این چنین اعمالی منع کرده اند.

 

این که چرا این اعمال با وجود قبح و منع بسیار باز هم ادامه دارند مسلما ریشه در یک سری عداوت های قبیله ای و حزبی و قدرت طلبی و طمع برای جاه و مقام و ثروت دارد و الا کسی که شایستگی داشته باشد نیازی نیست برای بالا بردن خود دیگران را پایین بیاورد و کسی که حرفی برای گفتن داشته باشد نیازی به حاشیه سازی برای انحراف و فریب افکار مردم ندارد.

 

این تخریب ها نتایجی را به دنبال دارد که مسلما به نفع ملت و مردم نیست اگر چه ممکن هست گاهی به ظاهر به سود اشخاصی بشود.

اولین نتیجه اش ایجاد دشمنی و عداوت بین مردم عادی است. چون اصولا خود کاندیدها پس از پایان انتخابات خیلی راحت و بدون هیچ دشمنی و عداوتی در ظاهر با رقیب دیروز خود سر پست و مقام هایشان بازمی گردند و هیچ آسیبی در این تخریب ها نمی بینند بلکه تنها مردم و طرفداران آن ها هستند که به جان هم می افتند. البته سیاسیون و خبرنگاران و نویسندگان و خبرگزاری ها و ... حامی کاندیدها هم هیچ آسیبی نمی بینند و مانند قبل به فعالیت خود ادامه می دهند.

نتیجه دیگر آن مخلوط کردن حق و باطل و مشتبه کردن مسائل برای مردم است. به تبع این ها بی منطقی و افزایش تعصب های بی جا هست و در پی آن رای آوردن شخص و کاندیدی که اصلح نیست اما به دلیل وجود فضای بی منطق و احساسی رای می آورد...

 

پس خیلی واضح هست کسانی که دست به این چنین اعمالی می زنند جدا از این که سیاسی هستند یا نویسنده و یا خود کاندید به دنبال سوء استفاده از مردم برای رسیدن به قدرت هستند و به خود مردم اهمیتی نمی دهند بلکه به آنها به عنوان وسیله ای برای رسیدن به اهداف خود نگاه می کنند.

 

اما در پی ایجاد کینه و نفرت بین مردم و مخلوط کردن حق و باطل و مشتبه کردن مسائل نتایج خطرناک دیگری هم وجود دارد.

در پی مخلوط کردن حق و باطل و مشتبه کردن مسائل، بی منطقی و احساسی برخورد کردن و به مرور بصیرت زدایی از مردم هست. در پی مکر و حیله های سیاسی، بی اعتمادی و بی رغبتی مردم به سیاسیون و شرکت در مسائل سیاسی کشور و در نهایت بی اعتمادی به اصل نظام هست. نتیجه خطرناک ایجاد کینه و نفرت در بین مردم از بین رفتن وحدت سیاسی کشور هست. این نتایجی است که کشورهای غربی با آن مواجه شده اند و می توان آن را به وضوح در نظام های غربی دید.

آن چه که مسلم هست در این درگیری های سیاسی بیشترین سود را دشمنان نظام می برند و نه کاندیدها و سیاسیون کشور مگر این که خدایی ناکرده دست بعض از آن ها در کاسه دشمنان باشد. آن اشخاصی که به این حاشیه ها می پردازند دانسته یا ندانسته و خواسته یا ناخواسته دشمنی ملت و نظام را می کنند.

 

کمتر دیده می شود که خود کاندید در صحبت ها و رفتارهایش به تخریب کاندید و شخص دیگری بپردازد بلکه این کار بیشتر توسط افرادی که به شکلی مدافع و حامی کاندیدها هستند انجام می شود. اما می توان در کلام و رفتار و صحبت های آن کاندید رضایت و یا عدم رضایتش نسبت به تخریب هایی که به سود اوست را دید. توجه نشان دادن به حاشیه ها و تخریب ها و اعلام برائت نکردن (در صورت آگاهی داشتن) از چنین حاشیه ها و حاشیه سازانی کافیست تا متوجه شویم که نظر آن کاندید نسبت به شیطنت های تبلیغاتی و انتخاباتی و به تبع آن هدف او در رفابت برای رسیدن به ریاست جمهوری چیست...

این نکته هم باید گفته بشود که مسئله دفاع در مقابل حاشیه سازی و تخریب هایی که علیه یک کاندید انجام می شود جدای از جبران کردن آن تخریب هست مگر این که در دفاع، حمله و تخریبی هم صورت بگیرد که این بازی خوردن آن کاندید را نشان می دهد.

۰
سر گشته | ۰۷ خرداد ۹۲ ، ۱۵:۴۹
۰۶ خرداد۲۲:۰۴

به نظر می آید با گرم شدن فضای تبلیغات انتخاباتی باز هم سنت های سیئه ای که انگار قصد تمام شدن ندارد رخ می نماید و در راس همه آن ها متوسل شدن به تخریب کاندیدای رقیب است. اتفاقی که به آرامی تخریب دکتر جلیلی را هدف گرفته است. اخیرا بسیاری از روزنامه های موسوم به اصلاح طلب و برخی رسانه های اصولگرا اقدام به شبیه سازی دکتر جلیلی با دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور فعلی کشور کرده اند و تلاش دارند اینگونه القاء کنند که جلیلی همان احمدی نژاد است با همه ویژگی هایش و با سیاه نمایی و حسن سوء استفاده از وضعیت کنونی کشور دکتر جلیلی را ادامه روند کنونی دانسته و انتخاب ایشان به عنوان رئیس جمهور را تعبیر به وخیم تر شدن شرایط کشور کنند.

هر چند که ما بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری آقای احمدی نژاد را دارای نقاط ضعف و قوتی می دانیم و بر اساس تاکید ایشان معتقدیم رئیس جمهور آینده باید دارای نقاط قوت رئیس جمهور فعلی بوده و نقاط ضعف وی را نداشته باشد. از همین زاویه آقای جلیلی را ادامه گفتمان عدالت خواهی و مردمداری و مقاومت و خدمت می دانیم که نقاط ضعف رئیس جمهور فعلی را ندارد بنابراین از مقایسه منصفانه دکتر جلیلی با دکتر احمدی نژاد ناراحت که نمی شویم خوشحال هم می شویم و این مقایسه را فرصتی برای شناخت بهتر مردم از دکتر جلیلی می دانیم اما به شرط انصاف و منطق نه بی اخلاقی و عوامفریبی.
اولا همه باید ازخودگذشتگی دکتر جلیلی را تحسین کنیم که با وجود تمام احتمالات برای تخریب ایشان به دلیل فضای رسانه ای حاکم بر کشور و تلاش کانون های ثروت و قدرت و احزاب ورشکسته برای انتقام گیری از عدالت خواهان و مروجان گفتمان انقلاب و جلوگیری از روی کارآمدن رئیس جمهوری مردمی که اهل باج دادن و سهم دهی نیست؛ ایشان برای زنده ماندن گفتمان “عدالت و خدمت و مقاومت” و تکمیل راه ناتمام حماسه ۳ تیر، مخلصانه پا در میدان رقابت گذاشت.
بله جلیلی اهل باج دادن و زدو بندهای سیاسی و سهم دهی نیست پس باید تخریب شود. بله جلیلی اعتقاد دارد جهان کدخدا ندارد و آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند پس باید تخریب شود. بله جلیلی به دنبال اقتصاد مقاومتی است و اقتصاد مقاومتی را در انقلاب ساختاری می داند و این یعنی بسته شدن گلوگاه های فساد و رانت خواری پس جلیلی باید تخریب شود. بله جلیلی به دنبال آزادسازی ظرفیت های مردمی است و این یعنی بسیاری از چهره های سیاسی و فرهنگی و… که سال هاست فسیل شده اند و تاریخ مصرفشان به سر آمده باید بروند و مردم و چهره های ناشناخته به عرصه بیایند پس جلیلی باید تخریب شود.

بله جلیلی یک انقلابی مودب و باهوش است که اهل سر و صدا و جنجال سازی و بگم بگم و افشاگری های کورکورانه و دیگرسازی های وهمی نیست لذا اگر رئیس جمهور شود بهانه به دست کسی نمی دهد پس از هم اکنون باید تخریب شود. بله جلیلی یک انقلابی صبور است که با سعه صدرش گوشی شنوا برای منتقدین و متفکرین خواهد داشت و با تحقق گفتمان آزاد اندیشی مزیت نسبی بسیاری از گروه های سیاسی اپوزوسیون را از بین خواهد برد پس جلیلی باید تخریب شود. بله جلیلی تنگ نظر نیست و به دنبال جذب حداکثری است و به راحتی و با برچسب زدن نخبگان و دلسوزان را از قطار انقلاب پیاده نخواهد کرد. بله جلیلی با نگاه مردمی و فرصت محورش به فرهنگ، به دنبال تعمیق گفتمان انقلاب در دل های مردم است و این یعنی تغییر و تثبیت ذائقه مردم به نفع گفتمان انقلاب بنابراین جلیلی زمینه اجتماعی رشد گفتمان های غیر انقلابی را از بین خواهد برد پس جلیلی باید تخریب شود.
اصلا جلیلی آمده است تا کار ناتمام را تمام کند. جلیلی تکمیل کننده راه ناتمام انقلاب است هم در فرهنگ هم در سیاست هم در اقتصاد. اصلا جلیلی آمده است تا کانون های ثروت و قدرت احساس خطر کنند منصفانه بگوییم کانون های ثروت و قدرت از روی کارآمدن کدام یک از کاندیداها احساس خطر می کنند؟ اصلا کدامیک از کاندیداها از مبارزه با مفاسد اقتصادی و باندها و کانون های ثروت و قدرت سخن می گویند؟ مگر در زمانی که کشور در مرحله خصوصی سازی و واگذاری ثروت ها و دارایی های ملی براساس اصل ۴۴ است و زمینه و امکان و احتمال فساد اقتصادی و سوء استفاده باندهای ثروت و قدرت بالاست نباید یکی از جدی ترین برنامه های کاندیداها مبارزه با مفاسد اقتصادی باشد؟
بله دکتر جلیلی آمد تا بازی باندهای ثروت و قدرت، ویژه خواران و تنگ نظران و دگراندیشان را به هم بزند از اینرو همه باید بدانند صدای پای یک انقلاب می آید. انقلابی هوشمندانه و بی سر وصدا پس جلیلی باید تخریب شود.

 

منبع: ستاد مردمی دکتر سعید جلیلی

۱
سر گشته | ۰۶ خرداد ۹۲ ، ۲۲:۰۴
۰۴ خرداد۰۲:۴۳

این جزوه خلاصه بحث گروهی چند تن از دانشجویان است که به برخی از سوالات شایع در مورد تواناییهای آقای جلیلی برای رئیس جمهور شدن ، پاسخ می دهد. از قبیل سوالاتی مثل این که آقای جلیلی کاراجرایی کرده اند یا خیر؟! تیم دارند یا نه؟! و...

 

دریافت جزوه به صورت فایل pdf

 

سعید جلیلی

منبع: 

http://motalebe.ir/

http://www.drjalily.com/

۸
سر گشته | ۰۴ خرداد ۹۲ ، ۰۲:۴۳