عطر یار

سحر به بوی نسیمت به مژده جان سپرم اگر امان دهد امشب فراق تا سحرم

عطر یار

سحر به بوی نسیمت به مژده جان سپرم اگر امان دهد امشب فراق تا سحرم

به بوی زلف تو دم می زنم در این شب تار
وگرنه چون سحرم بی تو یک نفس نرود...

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
آخرین نظرات
۱۵ تیر۱۲:۰۲

رهبر انقلاب سال 73 دغدغه ی اصلی خود را فرهنگ و کار هایی که باید در زمینه فرهنگ صورت گیرد و انجام نمی شود بیان کردند. اصلا چرا آقا در خراسان شمالی در زمانی که مشکلات اقتصادی برای مردم سختی های زیادی را ایجاد کرده، چرا سخن از سبک زندگی می زنند؟ پس همچنان دغدغه ی اصلی رهبری فرهنگ است.

بهترین قالب کار فرهنگی هنر است این نظر رهبری است.که با اندکی تامل و تفکر در میابیم که واقعا هم همین طور است چون ماندگاری و تاثیرگذاری که به طور مثال یک فیلم دارد هیچ کدام از ابعاد دیگر فرهنگ ندارد چون می شودیک موضوع را به شکل های گوناگون بیان کرد .

 آوینی کسی است که شهید راه فرهنگ است و می بینیم که بهترین و ماندگارترین وتاثیر گذارترین کار فرهنگی او مستند های روایت فتح است، مستند هایی که هنوز ساعت ها اهل فن می نشینند و درباره ی آن ها بحث می کنند و نکاتی جدید بیرون آورده میشود.

اما آوینی چرا آوینی شد؟ چرا کارهای فرهنگی او ماندگارشد؟ مگر ما کم کارگردان و فیلم ساز و نویسنده داریم و داشتیم .

چرا اثر یک فرد مثل آوینی ماندگار می شود؟

زمانی اثری و فکری از یک فرد ماندگار می شودکه 1- واقعا قوی باشد و طرحی نو در آن باشد و دارای مبنایی محکم باشد 2- متصل به منبعی باشد که به واسطه آن ماندگار شود.

آوینی کسی بود که با نگاه جهادی و با دید اینکه جنگ فرهنگی است و باید در این مسیر طوری کار کرد که انتهایش به شهادت ختم شود و او کسی بودکه خودش را همیشه برای شهادت آماده می کرد و مخلصانه شهید شد.و این گونه می زیست.

"عقل معاش می گوید که شب هنگام خفتن است، اما عقل معاد می گوید که همه چشمهادرظلمات محشر، درآن فزع اکبر، ازهول قیامت گریانند، مگرچشمی که درراه خدا بیدارمانده وازخوف اوگریسته باشد. "

او قبل انجام هر کار فرهنگی خود به یک جهان بینی از هستی خود رسیده بود که ثمره ی آن جهان بینی در آثارش و زندگی شخصی اش دیده می شود. جهان بینی که به او بصیرتی داد که بصیرانه مقاله هایی همچون انفجار اطلاعات ومبانی توسعه و تمدن غرب و ... را نوشت . پس ابتدا برای هر کار فرهنگی باید به بصیرتی رسید که راه آن جز مطالعه و تفکر همراه با سیرو سلوک نیست و حتی قدرت سیرو سلوک و تقوا از مطالعه بیشتر می شود چون صددرصد بصیرت به سبک آوینی هیچگاه بدون سیروسلوک حاصل نمی شود. راه سیروسلوک اتصال به افرادی همچون بهجت ها و اساتید اخلاقی همچون ایشان است. و رمز ماندگاری قبل از قوی بودن، بصیر بودن است تا بتوان تکنیک را در جهت درست و تاثیرگزارش قرار داد

عطریار نوشت!: وصف ماه مبارک رمضان از زبان پیامبر اکرم (ص)

۴
مجتبی مرادی | ۱۵ تیر ۹۲ ، ۱۲:۰۲

نظرات  (۴)

۲۲ تیر ۹۲ ، ۱۶:۱۱ سوشیانت ...
بسیار زیبا بود
یا علی...
پاسخ:
خواهش می کنم
سلام ...
طاعات و عباداتتون قبول...

در جوار مضجه شریف خسرو اقلیم طوس،در لحظه های ناب اجابت دعا،یادمان کنید لطفا!!

ایامتان سرشار از عطر ناب یاد خدا...
در پناه حق.
پاسخ:
سلام
تشکر انشاءالله طاعات شما هم مقبول خدا باشه
توفیقی باشه انشاءالله به یاد دوستان هستیم
ممنون یاعلی
۲۰ تیر ۹۲ ، ۰۳:۴۲ روح الله فاضل
سلام علیکم
بسیار زیبا و راهگشاست... بسیار متشکر
در ضمن به به دلیل تحلیلی بودن مطالب وبلاگتان لینک شدید!
پاسخ:
علیکم السلام
..
تشکر باعث افتخار ماست. شما هم لینک شدید به همون دلیل!
سلام با موضوع 
سیر مطالعات علوم عقلی – اسلامی
 به روز شدیم
پاسخ:
سلام..

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">