پاسخ:
سلام. یک پاسخ کلی میدم هم برای شما و هم برای کسانی که سوال مشابه دارند.
به طور کلی برای این مدل تغییرات که در قسمت کدهای CSS قالب تون قرار دارند راحت ترین روش این هست که:
1. صفحه وبلاگ خودتون رو با کامپیوتر و با یکی از مرورگرها باز کنید. (من روی گوگل کروم توضیح میدم اما این امکان با کمی تفاوت اسمی و ظاهری تو تمام مرورگرهای جدید وجود داره) و حالا روی قسمتی که میخواید تغییراتی روش ایجاد کنید راست کلیک کنید و گزینه آخر یعنی inspect element رو بزنید. مثلا در مورد عنوان وبلاگ که شما پرسیدید. روی عنوان وبلاگ "روزگار من" راست کلیک کنید و همین گزینه رو بزنید.
یک پنل داخل صفحه حالا یا پایین و یا کنار صفجه و یا کلا به صورت یک صفحه جدا براتون باز میشه که داخلش کدهای وبلاگ تون رو نمایش داده و اون قسمتی که شما روش راست کلیک کردید رو براتون باز کرده. کدها به صورت والد و فرزند هستند یعنی داخل هم نوشته شدند. اگر کد والد رو با اون مثلث کنارش جمع کنید تمام کدهای فرزند هم در داخلش جمع و مخفی میشن. کاری که شما باید بکنید این هست که کلاس آخرین کد والد بالاتر از قسمت مد نظر خودتون رو یادداشت کنید. در این مورد میشه این قسمت:class="title_desc" یعنی کلاس title_desc. اگر اسم کلاس منحصر به فرد باشه و جای دیگه ای تکرار نشده باشه دونستن اسم همین یک کلاس کفایت می کنه اما در غیر این صورت باید اسم کلاس های والد بالاتر رو هم بردارید. دونستن اسم کلاس های والد بیشتر کمک تون میکنه.
2. حالا وارد قسمت مدیریت وبلاگ بشید و برید به قالب>ویرایش css قالب فعلی. در بالای قسمت کدها یک جعبه برای جستجو هست. اسم کلاس رو عینا داخل جعبه بنویسید و جستجو کنید. ممکنه تعداد نتایج جسجو بیشتر از یکی باشه که در این صورت با هر بار فشار دادن دکمه find نتایج بعدی رو بهتون نمایش میده. شما باید دقیقا همون کدی رو پیدا کنید که به ترتیب از سمت چپ به راست، اسم کلاس های بالاتر تا کلاس آخر و در نهایت ممکنه اسم یک یا دو تگ کد بدون کلاس آخر رو نوشته باشه. در مورد مثال شما باید یک چنین خطی از کدها رو پیدا کنید:
#wrp .header .title_desc h1 a
3. داخل آکلادی که در زیر این قسمت از کدها باز و بسته شده ممکن هست صفات مختلفی نوشته شده باشه. به عنوان مثال صفات color, font-family, font-size, margin, ... که به ترتیب مربوط به رنگ، نوع فونت، سایز فونت و فاصله اون قسمت از اطراف و ... هست. شما باید بگردید دنبال صفتی که لازم دارید و تغییرات دلخواه تون رو انجام بدید. برای مثال شما باید صفت color رو پیدا کنید و رنگ مقابل ش که به صورت کد نوشته شده رو به رنگ دلخواه تون تغییر بدید. رنگ فعلی سفید هست و به صورت #FFF یا #FFFFFF. شما رنگ دلخواه تون رو به وسیله همون ابزاری که در سمت چپ و پایین صفحه قرار داره انتخاب کنید و کد رنگ رو از جعبه زیرش بردارید و جایگزین کد رنگ فعلی کنید.
در نهایت بعد از انجام تغییرات دکمه سبز رنگ ذخیره رو بزنید تا تغییراتی که انجام دادید ذخیره بشن و بعد برای اطمینان از درستی تغییرات وارد صفحه وبلاگ بشید و تغییرات رو ببینید.
+ برای مورد تغییر فونت عنوان وبلاگ ممکنه با جستجو در کدها و با وجود دونستن کلاسها قسمتی که بتونید فونت رو تغییر بدید رو پیدا نکنید. برای این طور موارد می تونید برگردید به همون مرحله اول و جایی که کلاس والدها رو برمیداشتید. در کنار کدهایی که به صورت والد و فرزند هستند قسمت دیگه ای هست که در واقع همون کدهای سی اس اس قالب تون هستند و تاثیراتی که روی قالب گذاشتند رو نمایش میده. در مورد مثال شما وقتی صفحه کدها رو باز کردید در همون قسمت سی اس اس مرور کنید تا قسمتی که فونت رو تحت تاثیر قرار داده رو پیدا کنید. یعنی قسمتی که صفت font-family داشته باشه و اسم فونت عنوان وبلاگ رو جلوش نوشته باشه. برای شما میشه قسمت ششم. جایی که کدها با #wrp .header .title_desc h1 شروع شده باشند که در زیرش صفت font-family با فونت های b nazanin و ... وجود داره.
خب حالا شما تنها کاری که باید بکنید این هست که برید همین قسمت رو توی مدیریت وبلاگ و قسمت ویرایش css قالب فعلی پیدا کنید و فونت دلخواه تون رو به همون فرمتی که اسم بقیه فونتها نوشته شده و در ابتدای بقیه فونت ها بنویسید و بعدش یک "," که همون دکمه "و" صفحه کلید تون تو زبان انگلیسی هست رو بزنید. یعنی اگر به فرض خواسته باشید فونت رو به فونت نستعلیق تغییر بدید باید مقدار صفت font-family رو به این شکل تغییر بدید:
irannastaliq","b nazanin","Times New Roman",Arial,Helvetica"
نکته ای که در مورد فونتها وجود داره این هست که درصورتی که شخصی که وبلاگ شما رو باز میکنه اولین فونت از سمت چپ رو در سیستم ش نداشته باشه به صورت خودکار عنوان وبلاگ با فونت بعدی که در صفت و در سیستم فرد وجود داره نمایش داده میشه.
+ دقت کنید که دو نقطه ی بعد از اسم هر صفت و نقطه ویرگول انتهای هر صفت رو هیچ وقت پاک نکنید.
عرض سلام مجدد
متشکرم حل شد مشکل
یه قالب آماده تهیه کردیم.
و برای اصلاح قالب جدید مشکل دارم.
momenaat.ir